Vadeli Araba Almak Mantıklı mı?

Vadeli Araba Almak Mantıklı mı?

Araba sahibi olmak isteyen ancak bunun için yeterli birikimi olmayan bireylere finansal çözüm olarak ortaya çıkan vadeli araba alma imkanı araç sahibi olmak isteyenler için fırsat sunuyor.

Türkiye şartlarında birçok kişi artık kendi araçları ile ulaşım sağlamaktadır. Ancak yaşanan ödeme zorlukları ve bankalar üzerinden çekilen kredilere uygulanan faizler yüksek olduğu için birçok kişi peşin araba almak yerine vadeli araba almayı tercih etmektedir. Bu şekilde kişiler kendilerine uygun bir ödeme planı ile araç sahibi olabiliyor. Birçok kişi ekonomik durumlar nedeni ile araç sahibi olmayı imkansız olarak görmektedir. Ancak vade seçeneği araç alımlarında kişilere büyük avantajlar ve imkanlar sağlamaktadır.

İnsan yaşamında araç sahibi olmak neredeyse zorunlu bir hal almıştır. Günlük yaşama uyum sağlamak için herkesin bir araca sahip olması gerekir. 18 yaşını dolduran ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes vadeli araba almak için Birarabam firmasına başvuruda bulunabilir. Birarabam firması araç sahibi olmak isteyen herkese uygun bir ödeme planı yapmaktadır. Bu ödeme planlarında vadeli bir şekilde araba almak için gerekli olan tüm işlemler sırası ile yapılır. Birarabam firması, vadeli bir şekilde araba almak için oldukça güvenilir bir firmadır.

Vadeli Araba Nasıl Satın Alınır?

Araç sahibi olmak isteyen kişiler peşin ödemeyi kendilerine uygun bulmadığı için alternatif yollar ararlar. Şu an peşin fiyata araç sahibi olmak neredeyse imkansızdır. Vadeli araba alma bu gibi durumlarda kişilerin araç almasını kolaylaştırmaktadır. Birarabam firması da müşterilerine vadeli bir şekilde araç alma fırsatı sunmaktadır.

Birarabam firmasından vadeli bir şekilde araba almak için yapmanız gereken ilk şey firmanın internet sitesini ziyaret etmenizdir. Siteye girdiğinizde karşınıza bir form çıkmaktadır. Bu formda adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı ve adresinizi doldurmanız gerekir. Almak istediğiniz aracı belirledikten sonra vade tutarlarını belirleyerek vadeli araba alma başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.  

Başvurunuzdan sonra müşteri temsilcileri tamamen size özel bir ödeme planı hazırlamaktadır. Ödemenizi istediğiniz tutarda ya da ara ödemeler şeklinde yapabilirsiniz. Ayrıca ödenen fiyatlara faiz uygulanmamaktadır. Bu şekilde az bir geliriniz olsa bile araç sahibi olabilirsiniz. Bu sistem belirli bir fiyat birikimine ulaştıktan sonra aracın size teslim edilmesi için belirli prosedürler barındırmaktadır. Bunun yanı sıra almak istediğiniz aracın yaşına ya da kilometresine bakılmaksızın sadece fiyatlandırması üzerinden de araç sahibi olabilirsiniz.

Vadeli Araba Almak Güvenilir mi?

Yeni bir araç sahibi olmayı düşündüğünüzde çevrenizden vadeli araba al şeklinde tavsiyeler duyabilirsiniz. Vadeli olarak araba alma ilk zamanlarda bankaların belirli faiz oranları ile müşterilerine sağladığı krediler ile yapılırken, şimdi bankalar yerine birçok firma faizsiz ve peşinatsız olarak araç satışı yapmaktadır. Vadeli araba almak güvenilir firmalar ile yapıldığı zaman oldukça güvenilir bir işlemedir. Bu tarz satış yapan firmalar arasında Birarabam firması da bulunmaktadır. Birarabam firması, orta bütçeli kişiler için faizsiz bir sistem sunmaktadır.

Bu firma, vadeli araba almak isteyen kişilerin başvurularını değerlendirerek bütçelerine uygun bir ödeme planı oluşturmaktadır. Bu planlardaki en önemli faktör ise taksitlerin uygun düzeylerde olması ve geri ödemenin faizsiz olmasıdır. Günümüzde ikinci el bir araç almak için çekilen krediyi geri öderken 16-20 bin TL bir fiyat ortaya çıkmaktadır. Asgari tutar ile geçinen kişiler için bu fiyatları ödemek pekte mümkün değildir. Bu şekilde dar gelirli kişiler cazip fiyatlar ile ödemelerini yaparak araç sahibi olabilirler.

Vadeli Araba Almanın Avantajları Nelerdir?

Vadeli bir şekilde araba almak düşünüldüğünde birçok kişinin merak ettiği huşulardan biride bu yöntemin avantajlarıdır. Birarabam firmasından vadeli araba almanın birçok avantajı bulunmaktadır. Bunlardan ilki firmanın kişilerin bütçelerine göre bir ödeme planı hazırlamasıdır. Bu şekilde kişiler, para zorluğu çekmeden araç sahibi olabilirler.

Firmanın bir diğer avantajı ise peşinat ödemen kişilerin araç sahibi olmalarını sağlamasıdır. Bu şekilde istediğiniz arabaya hiçbir peşinat ödemeden sahip olabilirsiniz. Ayrıca firma vadeli ikinci el araç satışı da yapmaktadır.

Vadeli şekilde araba almak dar bütçeli kişiler için mantıklı bir tercihtir. Araç almak için çekilen kredilere yüklenen faizler, kişileri bir hayli zorlamaktadır. Ayrıca kredilerin geri ödemesi uzun sürmektedir. Çekilen kredilerin üzerine eklenen faizlerde borçların daha da çoğalmasına neden olur. Ancak Birarabam firmasından vadeli araba aldığınızda faiz uygulanmamaktadır. Bu sayede bütçenize göre hazırlanan ödeme planı ile faizsiz ödeme yapabilirsiniz.