Eşsiz yılbaşı görüntüleriyle unutulmaz şehirler

Eşsiz yılbaşı görüntüleriyle unutulmaz şehirler

Muhteşem sokak partileri ve büyük eğlencelerle kutlanan yılbaşı gecesinde, görüntüleriyle akıllara kazınan şehirler listelendi.

Dünyanın dört bir yanında büyük eğlenceler ve sokak partileri ile kutlanan yeni yıla sayılı günler kaldı. Muhteşem kutlama görüntüleriyle akıllara kazınan şehirler listelendi.

Sidney, Avustralya

Avustralya’nın Sidney şehri, her yıl göz alıcı yılbaşı eğlencelerine sahne oluyor. Çoğu kişinin televizyon kanallarından aşina olduğu havai fişek gösterilerini izlemek için çeşitli ülkelerden Sidney’e gelenlerse bu muazzam şovu kaçırmamak için sokaklara çadır kurup yeni yıl gecesini bekliyor.

Paris, Fransa

Yeni yıl döneminde, ışıl ışıl Noel pazarları, sokak eğlenceleri ve genç aşıklarıyla adeta bir masal diyarına dönüşen Paris, Eyfel Kulesi’ni süsleyen ışıklarla da ayrı bir güzelliğe bürünüyor. Saatler gece yarısını gösterdiğinde atılan havai fişekler ise bu etkileyici ve romantik atmosfere hareket katıyor.

New York, ABD

New York, yeni yıla kalabalık ve hareketli bir giriş yapmak isteyenlerin vazgeçilmez adreslerinden biri. O gece New York’un ünlü Times Meydanı’nda buluşanlar bir yandan eğlenirken bir yandan da dünyaya renkli yeni yıl mesajları veriyor. Dans edip eğlenen gençler, gökdelenlere yansıtılan lazer şovları ve havai fişekler ise şehirde unutulmaz bir görüntü yaratıyor.

Roma, İtalya

Avrupa’nın, sokakları aşk kokan cezbedici şehirlerinden biri olan Roma, yeni yılı romantik bir şekilde geçirmeyi planlayanların gözdesi. Şehrin göz kamaştıran görünümü, yılbaşı için süslenen renkli ve ışıl ışıl binalarla birleştiğinde ise ortaya göz kamaştıran bir manzara çıkıyor.