Otobüs ve uçaklarda ışık hızında bağlantı

Otobüs ve uçaklarda ışık hızında bağlantı

Signify, geçen yıl lanse ettiği Trulifi internet bağlantı sisteminin kullanım ağını genişlettiğini duyurdu. Trulifi sistemi artık otobüs ve uçaklarda kullanılabilecek.

Dünya lideri olan Signify, artık insanlara gittikleri her yerde güvenilir, emniyetli ve hızlı internet bağlantısı sağlayabiliyor. Firma, otobüslerde Trulifi sistemleri kurmak amacıyla, özel ve kamusal karayolu ve demiryolu taşımacılığı için iç sistemler ve bileşenler geliştiren İtalyan tasarım şirketi Ellamp Spa ile bir pilot çalışma gerçekleştirdi. En son yenilik, otobüs yolcularının internet bağlantısını güçlendirecek ve onlara koltuklarındaki klima ve ışık, ayrıca yemek siparişi gibi otobüs hizmetleri üzerinde daha fazla kişisel kontrol sağlayacak.

Signify geçen ay, önde gelen uçak üreticilerine Uçak Parçaları ve Ara Bağlantı sistemleri sunan 1. kategori partneri Latécoère ile ticari uçaklarda LiFi sistemleri geliştirmeye dönük bir işbirliği başlattığını duyurmuştu.

Trulifi, enerji tasarruflu LED aydınlatma ile güvenilir, emniyetli ve yüksek hızlı, çift yönlü kablosuz bağlantıyı birleştirerek, downlink ve uplink'te 250 Mbps'ye varan hızlarla çıkıyor.

Signify İnovasyon Başkanı Olivia Qiu “Biz yeni bir bağlantı çağının arifesindeyiz,” diyor: “Işık olan her yerde, güvenilir, emniyetli ve hızlı bağlantıya sahip olduğunuzu düşünün. İşte Trulifi tam da bunu vaat ediyor. Trulifi ile kullanıcılarımıza, otobüste, trende, uçakta ya da yerde aynı şekilde yüksek kaliteli ve güvenli bağlantı deneyimi sağlamayı hedefliyoruz."