
Cemal Enginyurt’un CHP sözleri gündem oldu: CHP'ye geldik geleli Allah'ım şaştı
CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı bir açılışta CHP ile ilgili yaptığı konuşmayla gündem oldu. Enginyurt’un o sözleri hem güldürdü hem de CHP’de siyaset yapmanın ne kadar zor olduğu anlaşıldı.
CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Bursa’daki Karamürsel Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi açılışına katıldı.
Törende konuşan, Enginyurt, hem CHP’deki hem de Demokrat Parti’deki siyasi geçmişine dair dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.
Enginyurt, şunları söyledi:
*Demokrat Parti'deyken en büyük siyasi faaliyetim yaşlı bir amcanın cenazesine gitmekti. CHP'ye geldik geleli Allah'ım şaştı.
*CHP'ye geldim geleli Vatan Emniyet, Çağlayan Adliyesi, Silivri cezaevi, Saraçhane nöbeti, Beşiktaş Belediyesi nöbeti, biber gazı, barikat, cop uğraşıyoruz.
*Niye çünkü adamın tek derdi CHP. Ve öylesine yüksek 'Ekrem ağrısı' var ki bu Recep abinin uyku uyuyamıyor Ekrem ağrılarından. Geçecek mi? Geçecek. Sabretsin.
*Ekrem ağrısını bitireceğiz. Sandığın geldiği ilk gün Recep Tayyip Erdoğan'ı sandığa gömeceğiz.