KONUŞSANA SAYIN BAHÇELİ!

-ABD, Suriye PKK’sına 4500 TIR silah verdi mi; verdi…

-PKK o silahlarla Türk askerini şehit etti mi; etti…

-ABD, 2020 bütçesinde bile PKK’ya 200 milyon dolar yardım kararı aldı mı; aldı.

-Bu ABD, Suriye ve Irak’ta PKK’nın devletleşmesi için siyasal destek verdi mi; verdi…

Peki şimdi alelacele Ankara’ya ajanını yollayarak, “Suriye’de şehidimiz var!” diye yalancıktan konuşturarak Türkiye’nin yanında görünmesine inanıyor musunuz?

Bu alçakça aldatma karşısında sessiz kalarak Amerikan tarafında yer almış olmuyor musunuz Sayın Bahçeli?

ATATÜRK VE ARKADAŞLARI HAİN MİYDİ?

Sayın Bahçeli, siz, “İstiklal harbinde keşke Yunan galip gelseydi!” diyenlerden mi oldunuz?

Kızmayın, beyefendi, kızmayın…

Yaptığınız ittifakla o zihniyete bütün gücünüzle destek olmuyor musunuz?

Tarihe Türk adını yeniden kazandıran Büyük Atatürk’e saldıranlar, “AKP sayesinde Türk olmaktan kurtulduk!” diyenler değil mi şu anki ortağınız?

Son örneği ortada: Bolu’da AKP’lilerle birlikte sizin adamlarınız İskilipli Atıf’ı anma toplantısı yapmışlar. Ve o hain adamı şehit ilan etmişler.

Sayın Bahçeli! Bilmiyor olamazsınız ama hatırlatalım… O adam Kurtuluş Savaşı’nın en zorlu günlerinde şöyle yazmıştı: “İngilizleri kızdırdınız, üzerimize Yunanlıları musallat ettiler. Şimdi usulca oturup yenilginin sonuçlarına katlanmak yerine Yunanlılarla harbe tutuşuyorlar. Bu eşkıyaları ve asileri en kısa zamanda bertaraf etmek hepimize farzdır.”

Görüyorsunuz: İşgalci Yunanlılara ve İngilizlere direnen kahramanları eşkıya ve isyancı olarak gösteriyor ve öldürülmelerini istiyor. Bu kışkırtmalar yüzünden Anadolu’nun birçok yerinde padişaha bağlı ve İngiliz işbirlikçisi adamlar, Ankara yönetimine karşı isyan çıkartmadılar mı?

Halidi tarikatından Şeyh Sait ayaklanmasından hemen sonra bu adamın kışkırtmaları yüzünden Erzurum, Rize, Maraş bölgelerinde devlete silah çekildi. Ankara İstiklal Mahkemesi de şapka yüzünden değil silahlı isyan yüzünden İskilipli Atıf hainini yargılayıp idama mahkum etti.

İşte sizin şehidiniz bu adam Sayın Bahçeli…

Bu hain adam şehit ise Kurtuluş Savaşı’nda can veren Mehmetcikler hain mi oluyor?

Türk’e Türk adına, Türk tarihine, Türk kahramanlarına ve yönettikleri bu devlete düşman olan ve ülkemizi “Dar-ül harb” sayarak yağmalayan zihniyete tam destek vererek nereye savrulmuş oluyorsunuz Sayın Bahçeli?

EVET ÇALMIŞLAR!

Hasan Kaçan isimli bir adam var. Karikatürist idi kesmedi, komedyen oldu. Uyanık adam, AKP’ye yanaşıp sözde komedyenlikle büyük paralar kazandı.

Ve İstanbul belediye seçimlerini CHP adayı kazanınca çıkıp AKP’liler gibi “Oyları çaldılar!” diye video paylaştı: “Çok basit, çünkü çaldılar!”

Çalmışlar gerçekten de…

Çala çala 11 bine düşürdükleri oylar, ikinci seçimde öyle bir patladı ki 800 bin fark atıldı.

Hasan Kaçan, çalıp kaçanlarla birlikte eşekten düşmüşe döndü.

Peki niye sözde sanatçı havalarında çıkıp iktidarın militanlığına kalkıştı? Bu işin haberleri patlıyor. İstanbul Belediyesi’ni tırtıklıyormuş meğer Bay Kaçan. Araştırdıkça çıkıyor. Bakın hele habere:

“İBB’ye bağlı İstanbul Kültür ve Sanat Ürünleri Şirketi 22 Haziran 2016 tarihinde “Heredot Cevdet Sohbetleri Özel Etkinliği” adı altında ihale yaptı. İhaleye tek başına katılan Hasan Kaçan’la 93 bin 750 liralık iki ayrı sözleşme imzalandı. Sözleşmelerin imzalanmasının ardından da İBB kasasından Kaçan’a toplam 187 bin 500 liralık ödeme yapıldı.”

“Cumhurbaşkanımız tarihin görmüş olduğu en büyük liderlerden biri.” diyerek para kaynağına demir atan Hasan Kaçan bilmeden doğru söylemiş: Evet, çalmışlar!

İMAMOĞLU’NA SAVAŞ

Millet açlıktan kendisini yakarken, binlerce kadın çöp konteynerlerini karıştırıp nafakasını çıkarmaya çabalarken Hasan Kaçan gibiler, din-iman nutukları atarak İBB’yi yemişler…

İstanbul’u, böyle yandaşları zenginleştirme makinesi yapan AKP yönetimi çok kızgın…

Kime?

Şehri ellerinden çekip alan Ekrem İmamoğlu’na…

Hasan Kaçanlar, Türkiye Cumhuriyeti’ni kâfir ülkesi gösteren tarikat elemanları artık ihalelere tek başlarına katılarak çalamayacaklar…

Öyleyse vurun İmamoğlu’na!

Hiçbir şey yapamıyorsanız FETÖ’cülerle ilişkili gösterin. Kanıtı olmasa da olur. Atın iftirayı, onu kendini savunma durumunda bırakın. Sinirlerini bozun; çalışma azmini kırın! Daha da olmaz ise MHP’nin desteği ile bir yasa çıkartarak elindeki yetkilerini alın, para kaynaklarını kurutun ki başarısız olsun da sonraki seçimde devrilip gitsin.

Ama bu arada, bu tuzağı kuranların kendileri tepetaklak olurlarsa kimse şaşırmayacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar