Dünyaca ünlü restoran mutfağını misafirlerine açıyor

Dünyaca ünlü restoran mutfağını misafirlerine açıyor

30 yıldır Türk halkını lezzetleriyle buluşturan KFC, hayata geçirdiği 'Mutfak Ortada' projesi ile misafirlerini mutfaklarına davet edecek.

Türkiye’yi 30 yıldır lezzetli ürünleri ile buluşturan KFC, çok önemli bir adım atarak 'usta şeflerinin' taptaze hazırlayıp pişirdiği yerli üretim tavuklarının tüm hazırlık detaylarını mutfağını açarak paylaşacak. Dileyen misafirler parmakisirtanlezzet.com adresinden başvuru formunu doldurarak 'Mutfak Ortada' projesi kapsamında KFC’nin mutfağını ziyaret edebilecek. Bu proje ile misafirler, usta şeflerden KFC tavuklarının sırrını öğrenecek ve taptaze yerli üretim tavukların KFC mutfaklarına ulaştığı ilk andan, misafire sunumuna kadar her anını keşfetme fırsatını yakalayacak.

Bugün itibarıyla İstanbul ve Bursa’da seçilen KFC restoranında başlayan projenin önümüzdeki günlerde İzmir, Ankara, Gaziantep, Antalya ve Adana’da da hayata geçirilmesi planlanıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan KFC’nin Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Emre Manço şunları söyledi: 'Bu proje ile KFC’yi hızlı servis restoran markalarından ayıran ve dünyanın en büyük tavuk restoran zinciri yapan ustalığımızı misafirlerimize göstermeyi hedefliyoruz. Şu an projenin ilk ayağını gerçekleştiriyoruz. 2020 hedeflerimiz arasında bu projeye dâhil olacak restoran sayımızı kademeli olarak artırmak var.'