Gastronominin devleri Boğaziçi Zirvesi’nde

Gastronominin devleri Boğaziçi Zirvesi’nde

Bu yıl 10'uncu kez düzenlenen Boğaziçi Zirvesi 27-29 Kasım tarihlerinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleştiriliyor.

Bu yıl 10'uncu kez düzenlenen ve T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılan Boğaziçi Zirvesi 27-29 Kasım tarihlerinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleştiriliyor.

3 gün boyunca düzenlenecek 32 panelde çoğunluğu yabancı devlet adamları, akademisyenler, bürokratlar ve iş insanlarından oluşan 130'dan fazla konuşmacı yer alacak.

Zirvede 28 Kasım Perşembe günü Ahmet Örs, Osman Serim, Mehmet Gürs, Gönül Paksoy ve Filiz Hösükoğlu gibi konuşmacıların katılımıyla 'Gastronomi' isimli panel düzenlenecek.

10. Boğaziçi Zirvesi Paneli: 'Gastronomi'

Tarih: 28 Kasım 2019 Perşembe

Saat: 14:30- 15:45

Yer: Çırağan Sarayı, Yıldız, Çırağan Cad. No:32, Beşiktaş.

SALON B

-Geleneksel yemekleri yaratıcı endüstriler, kültürler ve şehirler için modernize etmek

-Geleneksel mutfakların doğasını ve ruhunu korumak

-Gastronomide başarılı modeller ve akıllı şehirler için örnek: Gaziantep

Moderatör: Deniz Adanalı, Sanat Koordinatörü, UİP

Konuşmacılar: Ahmet Örs, Gazeteci, Yemek Kültürü Yazarı

Osman Serim, Yiyecek/İçecek İşletmeciliği Danışmanı ve Eğitmeni

Mehmet Gürs, Araştırmacı Şef

Gönül Paksoy, Akademisyen, Yemek Kültürü Yazarı

Filiz Hösükoğlu, Proje Yöneticisi, Yemek Kültürü Yazarı