
Gastronominin devleri Boğaziçi Zirvesi’nde
Bu yıl 10'uncu kez düzenlenen Boğaziçi Zirvesi 27-29 Kasım tarihlerinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleştiriliyor.
Bu yıl 10'uncu kez düzenlenen ve T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılan Boğaziçi Zirvesi 27-29 Kasım tarihlerinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleştiriliyor.
3 gün boyunca düzenlenecek 32 panelde çoğunluğu yabancı devlet adamları, akademisyenler, bürokratlar ve iş insanlarından oluşan 130'dan fazla konuşmacı yer alacak.
Zirvede 28 Kasım Perşembe günü Ahmet Örs, Osman Serim, Mehmet Gürs, Gönül Paksoy ve Filiz Hösükoğlu gibi konuşmacıların katılımıyla 'Gastronomi' isimli panel düzenlenecek.
10. Boğaziçi Zirvesi Paneli: 'Gastronomi'
Tarih: 28 Kasım 2019 Perşembe
Saat: 14:30- 15:45
Yer: Çırağan Sarayı, Yıldız, Çırağan Cad. No:32, Beşiktaş.
SALON B
-Geleneksel yemekleri yaratıcı endüstriler, kültürler ve şehirler için modernize etmek
-Geleneksel mutfakların doğasını ve ruhunu korumak
-Gastronomide başarılı modeller ve akıllı şehirler için örnek: Gaziantep
Moderatör: Deniz Adanalı, Sanat Koordinatörü, UİP
Konuşmacılar: Ahmet Örs, Gazeteci, Yemek Kültürü Yazarı
Osman Serim, Yiyecek/İçecek İşletmeciliği Danışmanı ve Eğitmeni
Mehmet Gürs, Araştırmacı Şef
Gönül Paksoy, Akademisyen, Yemek Kültürü Yazarı
Filiz Hösükoğlu, Proje Yöneticisi, Yemek Kültürü Yazarı