Zarif yılbaşı sofraları

Zarif yılbaşı sofraları

Keyifli bir yılbaşı sofrası için kullanabileceğiniz şık bardaklar yılbaşı sofranızda görsel bir şölen yaratmanızı kolaylaştıracak.

Paşabahçe Mağazaları evinde, ailesi veya dostlarıyla keyifli bir yılbaşı akşamı geçirmek isteyenlerin şık bir sofra kurmasını kolaylaştırıyor. Birbirinden lezzetli yemeklerin hazırlanacağı yeni yıl sofralarında fark yaratmak isteyenlere yeni yıl atmosferini yansıtan ve yılbaşı sofralarını tamamlayacak en şık bardakları sunuyor.

Keyifli bir yılbaşı sofrası için ihtiyacınız olan her şeyi sunan ve lacivert, yeşil ve bordo renkleriyle ön plana çıkan Dot ve Brush bardakları altın rengi tamamlıyor.

Yılbaşı gecesinin en uzun sohbetlerine eşlik edecek yemek masaları için şık bir seçenek olan Glory meşrubat bardağı ve Glory su bardağı göz alıcı bir görsellik sunuyor.

Yeni yıl sofralarınıza farklı bir dokunuş yapmak için ise Kubik meşrubat bardağı ve Kubik su bardağının modern çizgileri, doğallık ve zarafetle buluşuyor.

Yılbaşı sofralarını soft renklerle tamamlamak isteyenler için yeşil, kobalt, mavi, sarı ve mürdüm renk alternatifleriyle Toz Şeker Bardaklar da en ideal ürün seçenekleri arasında yer alıyor.