ATV'de neler oluyor? Kuruluş Osman'da yeni oyuncu! Başrol değişti.. Kadro yeniden şekillendi

ATV'de neler oluyor? Kuruluş Osman'da yeni oyuncu! Başrol değişti.. Kadro yeniden şekillendi

ATV ekranlarında yayımlanan Kuruluş Osman dizisinde değişim rüzgarı. Usta oyuncu Altan Gördüm'ün ardından fenomen dizi Kuruluş Osman'da ikinci kez oyuncu değişikliğine gidildiği öğrenildi.

ATV'nin iddialı dizilerinden biri olan Kuruluş Osman dizisinde değişim fırtınası devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yayımlanan haberde Kuruluş Osman dizisindeki son değişiklikle ilgili bilgiler paylaşıldı.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİNDE DEĞİŞİM FIRTINASI

Usta oyuncu Altan Gördüm'ün ardından fenomen dizi Kuruluş Osman'da ikinci kez oyuncu değişikliğine gidildi.

emre-bey-850x639.png

Kuruluş Osman“ın yeni sezonu merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümlerinde Orhan’a hayat veren Emre Bey’in partneri Holofira karakterine hayat veren oyuncu değişti. Daha önce Kübalı Camila Çakır Duarte ile el sıkışan yapımcı fikir değiştirdi ve oyuncu değişikliğine gitti. Dizinin tarihte Nilüfer Hatun olarak yeni “Holofira”sı Ecem Sena Bayır oldu. Daha önce Çok Güzel Hareketler 2‘de dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu Ecem Sena Bayır, “Destan” ve “Kardeşlerim” dizisindeki başarılı performansıyla beğeni toplamıştı.

ecemsbayir-258750822-1082493449193261-2738428622775622277-n-1024x1024.jpg

FİNAL HAZİRAN AYINDA İDDİASI

Öte yandan bazı haber sitelerinde Kuruluş Osman dizisinin haziran 2024'te final yaparak ekranlara veda edeceği öne sürüldü. Ancak bu iddiayla ilgili henüz ATV yönetimi bir açıklama yapmış değil. 

İlgili Haberler