Final yapmasına tam 1 hafta kaldı! TRT1 sevilen diziyi final yaptırıyor

Final yapmasına tam 1 hafta kaldı! TRT1 sevilen diziyi final yaptırıyor

Her Salı akşamı TRT1 ekranında yayınlanan Hayatımın Neşesi dizisinin yayından kaldırılacağı belli oldu. TRT1 ekranlarının sevilen dizisine final kararı verilmesi seyircileri çok üzdü

TRT1 Ekranlarının sevilen dizisine final kararı verildi. Hayatımın Neşesi dizisi final yapacak. Bu gelişme Hayatımın Neşesi hayranlarını derinden  üzdü. Ancak TRT1 yönetimi kararından geri adım atmadı. 

Senaryosunu Ekin Atalar’ın kaleme aldığı Hayatımın Neşesi hakkında hayal kırıklığına uğratan haber geldi. Yönetmenlik koltuğunda Şahin Altuğ’un oturduğu TRT1 dizisinin yayın hayatının biteceği izleyenlere duyuruldu.

Yapımcılığını Güneş Çelikcan ve Merve Zorlu’nun üstlendiği Hayatımın Neşesi’nin final tarihi ortaya çıktı. Şebnem Bozoklu ile Tolga Tekin ikilisini bir araya getiren dizinin 7 Kasım tarihinde yayından kaldırılacağı öğrenildi. Bilindiği üzere Goya Entertainment imzalı Hayatımın Neşesi ekran macerasına ilk kez 7 Temmuz tarihinde atılmıştı.

final-yapmasina-tam-7-gun-kaldi-trt1-dizisini-artik-ekranda-goremeyeceksiniz-1698824557-9265.jpg

HAYATIMIN NEŞESİ DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Hayatımın Neşesi, Goya Entertainment imzalı, ilk bölümü 7 Temmuz 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Şahin Altuğ'un üstlendiği, senaryosunu Ekin Atalar'ın kaleme aldığı komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Şebnem Bozoklu ile Tolga Tekin paylaşmaktadır.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ DEVAM EDECEK

Öte yandan edinilen bilgiye göre Gönül Dağı dizisi haziran 2024 tarihine kadar devam edecek. TRT1 yeni dizilerini ise önümüzdeki günlerde duyurmaya başlayacak. Yeni dizilerle ilgili karar alan TRT1 bu girişim için de dev bütçeler ayırdı

İlgili Haberler