Akşener'den Erdoğan'a: Ortağınıza ilgi gösterin

Akşener'den Erdoğan'a: Ortağınıza ilgi gösterin

Nevşehir'de ziyaretlerde bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "evine dön" çağrısı ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Akşener, Bahçeli'nin çağrısını, 'Siyasi magazin' olarak değerlendirdi.

Nevşehir'de ziyaretlerde bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "evine dön" çağrısı ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Akşener, Bahçeli'nin çağrısını, 'Siyasi magazin' olarak değerlendirdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, seçim dönemleri dışında da vatandaşın ziyaret edilmesi ve esnafın dertlerinin dinlenmesi düsturuyla başlattığı yurt gezileri devam ediyor. Nevşehir’in Acıgöl, Hacıbektaş, Gülşehir, Avanos ve Ürgüp ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren Meral Akşener, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Akşener, kendisine ‘evine dön’ çağrısı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, "Milletin sesini duymak yerine siyasi magazinle meşgul olmasını hoş bulmadığımı ifade etmek isterim" diye yanıt verdi. Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ise, "Ortağınıza lütfen yeterli ilgiyi gösterin" sözleriyle seslendi.