CHP'li Pekşen'den Erdoğan Yönetimi'ne sert eleştiri

CHP'li Pekşen'den Erdoğan Yönetimi'ne sert eleştiri

CHP PM Üyesi ve Trabzon eski Milletvekili Haluk Pekşen, milyonlarca insan işsizken, Erdoğan Yönetimi'nin iktidara yakın isimleri kamu kurumlarına dolgun maaşlarla atamasına sert tepki göstererek ''Tarih böyle bir yolsuzluk düzeni ne gördü ne de duydu'' dedi.

Ülkede milyonlarca insan geçim sıkıntısı ve işsizlikle boğuşurken, Erdoğan Yönetimi'nin iktidara yakın isimleri kamu kurum ve kuruluşlarına dolgun maaşlarla atamasına yönelik tartışmalar devam ediyor.
Vakıfbank, Halkbank ve THY'deki atamaların tartışmaları sürerken, CHP'li Haluk Pekşen'de bugün memleketin diplomalı gencecik evlatları işsizlikten mutsuz ve umutsuzken, Sakarya'nın AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem YÜce'nin aynı zamanda ÇAYKUR Yönetim Kurulu Üyesi olmasına tepki gösterdi.

''TARİH BÖYLE BİR YOLSUZLUK DÜZENİ NE GÖRDÜ NE DE DUYDU''

CHP'li Pekşen sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ''ÇAYKUR 657 milyonTL zararla boğuşurken. Sakarya’nın AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem YÜCE aynı zamanda ÇAYKUR YÖNETİM KURULU ÜYESİ. Memleketin gencecik evlatları yaldızlı diplomalarla mutsuz ve umutsuz beklesin! Tarih böyle bir yolsuzluk düzeni ne gördü ne de duydu.'' ifadelerini kullandı.