DSP'nin adayı: Seçilirsem Erdoğan'la iyi bir ikili olacağız

DSP'nin adayı: Seçilirsem Erdoğan'la iyi bir ikili olacağız

DSP'nin Gaziantep Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, "Demirel'le, Çiller'le, Erbakan'la, Ecevit'le, Bahçeli ve Yılmaz'la çalıştım. Seçilmem halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de iyi bir ikili olacağız" dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, seçim çalışmalarına ilişkin konuştu. Gaziantep'te seçilmesi halinde yapacaklarını anlatan Doğan, "Bu şehri 15 yıl önce bıraktığım gibi bulamadım. Seçilmem halinde yeniden Gaziantep'i eski günlerine kavuşturacağız" dedi.

Geçmişte 3 dönem Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan ve 31 Mart öncesi bu kez DSP´den aday olan Celal Doğan, belediye başkanlığı yaptığı dönemde Gaziantep'e önemli hizmetler yaptığını, ancak kendisinden sonra geçen 15 yıllık sürede kentin çok gerilere gittiğini söyledi.

Detail Haber'den Furkan Gökşen'e konuşan Doğan, "Gaziantep Türkiye'nin bankalara en borçlu şehri, en çok takip yapılan yer. Seçimden sonra bir çok büyük holding iflas edecek, ya da konkordato ilan edecek. Büyüklerin bittiği yerde küçüklerin ayakta kalması zaten mümkün değil" dedi.