HDP 'Adalet Mitingi'ne katılacak mı?

HDP 'Adalet Mitingi'ne katılacak mı?

CHP lideri Kemal Kılıçdroğlu'nun Ankara Güven Park'tan başlattığı yarın Maltepe Adalet Meydanı'nında büyük bir mitingle son bulacak. HDP İstanbul İl örgütü de Adalet Mitingi'ne katılacağını açıkladı

HDP İstanbul İl Örgütü adına yapılan açıklamada 'bütün tartışmalar bir kenara bırakılarak' yarın düzenlenecek Adalet Mitingi'ne 'Herkes için adalet' şiarıyla katılınacağı açıklandı.    

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 günlük yürüyüşünün ardından yarın düzenlenecek Adalet Mitingi ile ilgili HDP’den açıklama geldi. “Bütün tartışmaları bir kenara bırakarak önemsediğimiz ve mücadelesini sürdürdüğümüz toplumsal adalet arayışına katkıda bulunmak amacıyla 9 Temmuz Pazar günü  Maltepe’de yapılacak olan mitinge ‘Herkes için adalet’ şiarı ile bizler de katılacağız” denilen açıklamada şunlar ifade edildi, “Faşist-şoven iktidar bloğunun çatlağını derinleştirmek ve toplumsal dinamiklerle demokrasi mücadelesini güçlendirerek büyütmek için bütün gücümüzle alanlarda olacağız. Mitingde provokasyonlara gelmeyerek sonuç alıcı devrimci tavrımız ve üzerimize düşen sorumluluk bilinci ile hareket etme kararlılığımızı göstereceğiz.”