Kılıçdaroğlu'ndan 'görev affı' isteyen CHP'li vekil kim?

Kılıçdaroğlu'ndan 'görev affı' isteyen CHP'li vekil kim?

PM'de çalışmak istediği isimleri liste haline getiren Kılıçdaroğlu, bazı vekilleri bizzat arayarak yeni dönemde PM'de birlikte çalışmak istediğini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi için anahtar listesini açıkladı. Kılıçdaroğlu, bazı isimleri bizzat kendisi aradı. Bu isimlerden biri de Haluk Koç'tu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayın il kgününde yeniden seçilmesinin ardından Parti Meclisi için 74 kişilik bir anahtar liste oluşturdu. PM'de çalışmak istediği isimleri liste haline getiren Kılıçdaroğlu, bazı vekilleri bizzat arayarak yeni dönemde PM'de birlikte çalışmak istediğini dile getirdi. Bu isimlerden birinin de CHP Ankara Milletvekili Hakluk Koç olduğu öğrenildi.

www.gercekgundem.com'un edindiği bilgiye göre, Haluk Koç'un "Sayın genel başkanım, bana güveniniz için teşekkür ederim. Ancak yeni dönemde benim yerime bir genç arkadaşımızın görev almasının daha uygun olacağını düşünüyorum. Ben partime karşı her türlü görevimi mevcut konumumla yerine getireceğim, her türlü desteğimin de sizlerle olmasını bilmenizi isterim dediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'görev affı' isteyen CHP'li vekil kim?