Tuncay Özkan'dan maske tepkisi

Tuncay Özkan'dan maske tepkisi

CHP'li Özkan'dan maske tepkisi: İnsanımız bu rezilliği hak etmiyor

Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan kararla birlikte ücretli maske satışı yasaklanırken maske almak isteyenlerin Sağlık Bakanlığı sistemine başvurmaları ve telefonlarına SMS ile gelen kodla birlikte eczanelerden ücretsiz maske temin edebilecekleri vurgulanmıştı.

Maske dağıtımında yaşanan sorunların ardından sistemde değişikliğe gidildi. İstanbul Eczacı Odası'nın yaptığı açıklamaya göre, artık kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile herhangi bir iş yerinde SSK'lı olarak çalışan vatandaşlar eczanelerden ücretsiz maske alamayacak. Yapılan açıklamada bu kişilerin çalıştıkları kurumlardan maske temin edebileceği ifade edildi.

"İNSANIMIZ BU REZİLLİĞİ HAK ETMİYOR"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, maske dağıtım sisteminin tekrar değişmesine tepki göstererek "Peki SGK'lı olup evden çalışanlar ne olacak? Ücretsiz izinde olanlar?  Soruların cevabı bir dahaki güncellemede herhalde! İnsanımız bu rezilliği hak etmiyor" ifadelerini kullandı.

Özkan paylaşımına İstanbul Eczacı Odasu'nın açıklamasının görselini de ekledi.

Tuncay Özkan'ın açıklamaları şöyle:

"Tek derdi belediyelere yasak koymak olanların beceriksizliği yüzünden maske dağıtım sistemi yine değişti! Peki SGK'lı olup evden çalışanlar ne olacak? Ücretsiz izinde olanlar? Soruların cevabı bir daha ki güncellemede herhalde! İnsanımız bu rezilliği hak etmiyor!" 

Tuncay Özkan'dan maske tepkisi