ATV'de neler oluyor? Kadro değişiyor.  Ben Bu Cihana Sığmazam'a yeni oyuncu

ATV'de neler oluyor? Kadro değişiyor. Ben Bu Cihana Sığmazam'a yeni oyuncu

Oktay Kaynarca'nın başrollerinde yer aldığı ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor. Dizinin kadrosunda Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba gibi isimler yer alıyor.

atv’nin salı akşamları yayınlanan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katılıyor. ATV ekranlarında yayımlanan  “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi kadrosunu genişletecek. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi ikinci sezonunda da seyirciyi ekran başında topluyor. Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği, Gökhan Horzum’un ise yazdığı dizinin kadrosuna hem çok başarılı, hem de çok güzel bir oyuncu katıldı. Dilara Aksüyek “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle anlaştı.

 

Dilara Aksüyek dizide Arzu rolüne hayat verecek ve Ateş Türk’ün (Burak Çelik) Fransa’dan gelen eski eşi olarak seyirci karşısına çıkacak. Güzel oyuncu 62. bölümden itibaren dizinin ekibinde yer alacak

dilaraaksuyek-1652721651-2839557476618108641-658352092-jpg.webp

YENİ SEZONDA KADROYA YENİ İSİMLER

Haziran ayında sezon finali yapması beklenen “Ben Bu Cihana Sığmazam”  dizisinin yeni bölümleri Eylül ayında ekranda olacak. Oktay Kaynarca'nın başrol oyuncusu olduğu “Ben Bu Cihana Sığmazam”  dizisinin kadrosuna yeni sezonda yeni oyuncular da dahil olacak. Bu kapsamda görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. 

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM HAKKINDA KISA BİLGİ

Ben Bu Cihana Sığmazam, Güzel Adamlar Medya ve KYN Production imzalı, ilk bölümü 20 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba yer almaktadır.

İlgili Haberler