Görkem Ve Pembe Arasındaki Gerilim Yükseliyor! Seyircileri Ters Köşe Yapan Gelişme

Görkem Ve Pembe Arasındaki Gerilim Yükseliyor! Seyircileri Ters Köşe Yapan Gelişme

Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti karışıyor: Görkem Ve Pembe Arasındaki Gerilim Yükseliyor

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ KARIŞIYOR! Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni gelin Görkem ile kayınvalide Pembe arasındaki gerilim yükseliyor. Görkem, Pembe'nin uyarısına sert bir karşılık vererek kayınvalidesine meydan okuyor. Görkem'in sert tavrı, seyirciler arasında şaşkınlık oluşturuyor.

Show TV ekranlarında yayımlanan Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde, Görkem'in gerçek yüzü ortaya çıkar ve Pembe'yi şok eder. Görkem, Pembe'ye yönelik oldukça sert sözler söyleyerek, daha önce gösterdiği kibar ve uyumlu kişiliğinin altında yatan asıl karakterini gösterir.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON  FİNALİ BELLİ OLDU

Show TV ekranlarında yayımlanan Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Ahmet Mümtaz Taylan ve Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti, sezon finali yaklaştıkça daha da heyecanlı olmaya başladı. Dizinin Haziran ayı itibariyle ekranda olmayacağı öğrenilmişti. Yeni bölümler ise Eylül'de ekranda olacak.

s-e0e3387069597f8b2a56b23967dc100fb91577b6-001.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN KONUSU

Kızılcık Şerbeti, farklı kültürel ve sosyo-ekonomik geçmişlere sahip iki ailenin hikayesini konu alıyor. Kıvılcım, üniversiteli kızı Doğa'nın Fatih ile evlenmesine karşıdır. Kıvılcım, Fatih'in ailesinin tutucu değerlerini kabul etmek istemez. Dizide, iki ailenin arasındaki uyuşmazlıklar ve aralarındaki çatışmalar işleniyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin gerçek hayat hikayesine dayandığı belirtilmektedir. Dizideki karakterlerin ve ailelerin, farklı kültürel ve sosyal geçmişlere sahip olmaları, gerçek hayattaki benzeri durumlara dayandığını gösteriyor. Ancak dizinin tam olarak hangi gerçek hayat hikayesini anlattığı net değil. 

İlgili Haberler