Kim Bunlar Medya A.Ş. ve Ankara Masası markası

Kim Bunlar Medya A.Ş. ve Ankara Masası markası

Zaman geçmiyor ki şu güzelim hayatta bir şeyler değişmesin. Kimimiz bir yakınımızı kaybediyor, kimimiz bir trafik kazası geçiriyoruz. Bazılarımız dolandırılıyor, bazılarımız ise türlü türlü sorunlar ile boğuşuyoruz.

Zaman geçmiyor ki şu güzelim hayatta bir şeyler değişmesin. Kimimiz bir yakınımızı kaybediyor, kimimiz bir trafik kazası geçiriyoruz. Bazılarımız dolandırılıyor, bazılarımız ise türlü türlü sorunlar ile boğuşuyoruz. Aslında bizi biz yapan bazı etkenler anlık olarak yaşadıklarımız oluyor.

İşte bu anlık olayların tamamı olmasa da küçük bir bölümü farklılık arz ediyor. Bunlar olayın içinde özel bir şey barındırıyor ve biz buna haber diyoruz. Bazı olaylar yaşanış şekli ile bazılarıysa olayı yaşayanlarla habere konu olabiliyor. Tabi oluşan bu olgu insanların ilgisini çekiyor ve eskiden olduğu gibi kulaktan kulağa yayılmasa da bir web sitesinden diğerine, sosyal medya ve kişisel paylaşımlar ile yerel birimlere kadar ulaşıyor.

İnsanlar haberi okurken, izlerken veya dinlerken haberin ilgi çekici veya ne kadar alakadar oldukları bir durum olduğuna bakarak haberi seçiyorlar ve çevresindeki insanlarla kurdukları çeşitli etkileşimlerde bu haberleri paylaşıyorlar. Kimi insanlar ekonomik haberleri seçerek paylaşırken bazıları siyasi haberleri tercih ediyor. Pek çok erkeğin spor haberlerini, kadınların da magazin haberlerini göz ardı etmediğini düşünürsek tercih ettiğimiz çevreye göre biz de bazı haberlerden istemsizce haberdar oluyoruz.

İşte bu makalede size istemsizce maruz kaldığınız haberler değil, o haberlerin asıl kaynağından, doğru haberin çıkış noktasından bahsedeceğiz.

Ankara Masası, Kim Bunlar Medya A.Ş. tarafından kurulmuş özel bir iştirak. Haber ve medya sektöründe hizmet vermekte ve bunu en iyi şekilde yapmayı hedeflemektedir. Öyle ki bu noktada devletimizin resmi haber kaynağı olan AA ve İHA ile eş zamanlı veri alışverişinde bulunarak haberi resmi kanallara dayandırıyor.

Paylaşımın bu denli sık ve yoğun bir şekilde yaşandığı, teknoloji ve internet ile haberi kısa sürede milyonlara ulaştırma imkanını en etkin şekilde kullanan Ankara Masası bulunduğu haber kanalları arasında saygınlığını korumak için daima doğru ve en hızlı haber ilkesini benimsiyor.

Siz de seçim döneminde Recep Tayyip Erdoğan, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ile ilgili hızlı ve son dakika haberi doğru adresten alın. www.ankaramasasi.com