Mahremiyete Saygı Duyan Muhafazakar Villa Tatili

Mahremiyete Saygı Duyan Muhafazakar Villa Tatili

Mahremiyete saygı duyan ve havuzu dışarıdan görünmeyen villalar, muhafazakar ve korunaklılık hassasiyeti olan ailelerin tercihi olmaya devam ediyor.

Muhafazakar ailelerimizin hassasiyetlerini gözeterek dizayn edilen havuzu dışarıdan görünmeyen villalarda tatillerini geçirmek isteyen tatil severler için villapaketi.com bir çok muhafazakar villa sunuyor…

Sadece Ailenize Özel Korunaklı Havuzlu Villalar

Muhafazakar Aileler kiralık villa tercihleriyle İslami tatil otellerinde uygulanan haremlik selamlık olmadan, dışarıdan görünmeyen özel havuzlu villalarda rahat tatil yapabiliyor. Son yıllarda oldukça popüler hale gelen ve tatillerini İslami şartlara uygun geçirmek isteyen aileler için oldukça uygun olan bu tatil şekli aileler tarafından oldukça tercih edilmeye devam ediyor.  

Muhafazakar Balayı Seçenekleri Bile Mevcut…

Villapaketi.com’un misafirlerine sunduğu villa kiralama seçenekleri oldukça zengin…  Hem Geniş Aileler için Aileye Uygun Muhafazakar Villalar, hem de balayına çıkacak balayı çiftleri için muhafazakar balayı villa seçenekleri mevcut. Buna ek olarak deniz manzaralı, çocuk havuzlu, doğa içerisinde doğa manzaralı villa seçenekleri de sunulan seçenekler arasında….

Havuzu Korunaklı Villa Ne Demek?

Tamamen müstakil ve kiralamanız süresince size özel villanızın bahçesinde yer alan havuzun tamamen korunaklı hale getirilmesidir. Dışarıdan görünmeyecek şekilde ağaçlar, branda ya da yüksek duvarlar ile kapatılan havuz alanı sayesinde misafirlerinin rahat bir şekilde havuz alanını kullanmasını sağlar. Bahçe alanı ve havuz verandası dışarıdan görünmediği için hassasiyeti olan misafirler rahatça havuz alanında güneşlenebilir ve havuzda yüzebilirler. 

Muhafazakar Villalar Hangi Bölgelerde?

Özellikle Akdeniz’in Kaş ilinde Kalkan bölgesinin köyleri; İslamlar Köyü, Üzümlü Köyü, İkizce Mevkii, Sarı Belen Mevkii, Bezirgan Köyü’nde yer alan muhafazakar villalar, Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan Kaya Köy ve Sakarya’nın Sapanca ilçesi çevresinde konumlanıyor.

Muhafazakar Villa Tatili Nasıl Yapılır?

Villapaketi.com sitesini kullanarak 1000’den fazla villa arasından size en uygun olanı seçebilir ve villa kiralama işleminizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Web sitesinden ya da şirketin çağrı merkezinden misafir temsilcilerinin yardımıyla seçeceğiniz villaya toplam tutarın sadece %30’unu ödeyerek rezervasyon gerçekleştirmeniz mümkün. Kalan tutarı ise villaya girişte kiralama şirketinin ofisinde ödeyebiliyorsunuz.