Dalga dalga iflaslar... Türk gıda sektörü sarsıldı... Türkiye'nin dev firması iflas etti

Dalga dalga iflaslar... Türk gıda sektörü sarsıldı... Türkiye'nin dev firması iflas etti

Ekonomik kriz giderek derinleşirken, vatandaşlar geçim sıkıntısı çekmeye devam ediyor. Esnaf ise kepenk indirirken çok sayıda şirket ise iflasa sürükleniyor. Bir şirketten daha iflas haberi geldi.

Çok sayıda iflas haberi gelmeye devam ediyor. Bursa'da uzun yıllardır gıda sektöründe hizmet veren Çınar Konserve ve Şekerleme, ekonomik kriz, yüksek maliyetler ve borçlarla mücadele ederken iflas haberiyle gündeme geldi. 

 

Günboyu Gazetesi'nin haberine göre; Ekonomik krizin etkileri giderek derinleşiyor ve vatandaşların geçim sıkıntısı artarak devam ediyor. Bu zorlu süreçte esnaf kepenk indirirken, birçok şirket iflasın eşiğine gelmiş durumda. Son olarak Bursa'da uzun yıllardır gıda sektöründe hizmet veren Çınar Konserve ve Şekerleme şirketinin iflas haberi geldi.

İSİM HAKKI İÇİN BELİRLENEN BEDEL

Şirketin isim hakkı için 300 bin TL bedel belirlendi. Marka hakkına teklif vermek isteyenlerin 25 Mart'a kadar başvurması gerekiyor. İflas Dairesi, ilanını "1 Adet marka, 91/005249 ( 127856 ) Seri Numaralı 91/005249 ( 127856 )sayıyla tescilli" şeklinde yayınladı. Bu arada, borsada büyük düşüş yaşayan ve yüzde 82 değer kaybeden Express adlı giyim markasının da iflas ettiği öğrenildi. Şirketin toplam borcunun 280 milyon dolar olduğu belirtildi.

İlgili Haberler