Poğaçanın iç harcına ekleyin artık günlerce bayatlamayacak. Poğaçayı daha lezzetli hale getiriyor

Poğaçanın iç harcına ekleyin artık günlerce bayatlamayacak. Poğaçayı daha lezzetli hale getiriyor

Lezzetli poğaça pişirmek için aklınızda bulunması gerekenler:

Evde yapılan poğaçaların lezzetini artırmak ve tazeliklerini korumak için harca yoğurt eklemeyi unutmayın. Yoğurdun nemlendirici etkisi sayesinde poğaçalarınız günlerce bayatlamadan tazeliğini koruyacaktır. Ayrıca, yoğurdun eklenmesi poğaçaların iç harcını daha lezzetli hale getirerek, damak zevkinize hitap edecek bir tat sunacaktır. Bu pratik öneri sayesinde ev yapımı poğaçalarınızı daha uzun süre keyifle tüketebilirsiniz.

Ensonhaber.com'da aktarılanlara göre; Evde poğaça yapanlar poğaçaların lezzetini artırmak ve geç bayatlamasını önlemek için öneriler arıyor.

Evde yapılan poğaçaların kısa sürede bayatlaması ev hanımlarının canını sıkabiliyor.

Mutfağınızda poğaça hazırlarken harca süt yerine yoğurt eklediğiniz daha lezzetli oluyor. Üstelik yoğurt poğaçanın bayatlamasını önlüyor.

Sizlerle vereceğimiz püf noktası ile mutfaklarınızda birbirinden leziz ve uzun süre bayatlamayan poğaçalar hazırlayabilirsiniz.

maxresdefault-001.jpg

İşte uzun süre bayatlamayan poğaça için yapmanız gereken o ipucu...

Harcına yoğurt ekleyin

Evde poğaça yaparken harcın içerisine süt yerine yoğurt eklediğiniz zaman lezzeti artar. Ayrıca yoğurt poğaçanın bayatlamasını önlüyor.

Poğaçalarınızın daha çok kabarması ve bayatlamaması için yapmanız gereken tek şey süt yerine yoğurt koymak.

Yoğurt poğaçanın bayatlamasını önleryerek günlerce taze kalmasını sağlar.

Kaynaklar: Ensonhaber, Youtube.com, Yurt

İlgili Haberler