Finali duyurulan Show TV'deki Aile dizisinde değişiklik. Kadroya yeni oyuncu giriş yaptı

Finali duyurulan Show TV'deki Aile dizisinde değişiklik. Kadroya yeni oyuncu giriş yaptı

Show TV ekranlarında yayımlanan Aile dizisi 30.bölümde final yapacak. Finali duyurulan Aile dizisine yeni oyuncu katıldı. Show TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Aile adlı TV dizisine katılan oyuncu peki ama kim? İşte detaylar

Show TV'de ekrana gelen 'Aile' dizisinin oyuncu kadrosu büyüyor. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı diziye yeni bir oyuncu katıldı. Aile dizisinin 30.bölümde final yapacağı duyurulmuş ve bu duyuru seyircileri derinden üzmüştü. Aile dizisine katılacak oyuncu peki ama kim? 

YENİ SEZON BAŞLIYOR

Edinilen bilgiye göre Aile dizisinin yeni sezon tarihi de belli oldu. 

0423f4d0d3b2aa23a450aec15d83db9a-640x360.jpg

Show TV'de yayınlanan Ay Yapım imzalı Aile dizisinin yeni sezonu 3 Ekim'de 14. bölümüyle ekranlarda olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı buluşturan dizinin tanıtımı gündem oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Selin Şekerci avukat Serap Vural olarak seyircinin karşısına çıkarken, usta oyuncu Ayda Aksel ise Aslan’ın halası Nedret karakterine hayat verecek.

081817248-6e60de6f9b3d787f6645c0b3417afc57.jpg

SHOW TV GERİ ADIM ATACAK MI?

Aile dizisinin final yapacağının duyurulmasının ardından dizinin hayranları Show TV'yi mesaj yağmuruna tuttu.  Ay Yapım imzalı Aile dizisinin yeni sezonu 3 Ekim'de 14. bölümüyle ekrana gelecekken Show TV yönetimi 30.bölüm sonrası için herhangi bir değişiklik yapmadı. Ay Yapım ile Show TV arasında yeni bir anlaşma yapılacak mı henüz bilinmiyor. Ancak seyircilerin kanalın geri adım atması için sosyal medyadan baskı yapmaya devam ediyor. 

İlgili Haberler