Kanal D apar topar final kararı verdi! Ekrandan alınan dizinin hayranları tepkili...

Kanal D apar topar final kararı verdi! Ekrandan alınan dizinin hayranları tepkili...

Kanal D ekranlarında yayımlanan bir TV dizisi daha final yapıyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan‘ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi ne zaman final yapacak belli oldu. Kanal D seyircileri tepkili.

Kanal D ekranlarından gelen haberler kötü! Birçok kişi tarafından ilgiyle izlenen ''dizi'' final yapıyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan‘ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi final yapacak. Kanal D yönetimi tarafından da Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan‘ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinin finali doğrulandı. Peki ama Kanal D ekranlarında seyircilerle buluşan Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan‘ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi ne zaman final yapacak? Detaylar haberimizde

kapak-160337.jpg

NTV.com.tr'de yer alan habere göre; Başladığı ilk bölümden itibaren beklenen reytingleri elde edemeyen Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan‘ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi final yapacak.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan‘ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinin final tarihi belli oldu. Cumartesi günleri yayınlanan  Ya Çok Seversen 30 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak bölümüyle sezonu noktalayacak.

title-16x9.jpg

SOSYAL MEDYADAN DUYURULDU

Ay Yapım sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamada “Türkiye’yle birlikte dünyanın birçok ülkesinde de eş zamanlı yayınlanan Ya Çok Seversen dizisi 13. bölümüyle final yapacak. Bu keyifli yolculukta bizlerle olan seyircimize çok teşekkür ederiz…” cümlelerine yer verdi.

ya-cok-seversen-oyunculari-kimdir-ya-cok-seversen-ne-zaman-basliyor-1688373107-6074.jpg

KANAL D YÖNETİMİNE TEPKİ YAĞDI

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan‘ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinin final yapacağının duyurulmasının ardından Kanal D seyircilerinden Kanal D'ye tepki yağdı. 

İlgili Haberler