Star TV Yalı Çapkını ekibini kahreden trafik kazası... Herkesten mesaj yağıyor

Star TV Yalı Çapkını ekibini kahreden trafik kazası... Herkesten mesaj yağıyor

Star TV'nin OGM Pictures imzalı dizisi Yalı Çapkını'nın setinde yaşanan üzücü bir olay herkesi derinden sarstı

Star TV'nin OGM Pictures imzalı dizisi Yalı Çapkını'nın setinde yaşanan üzücü bir olayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Dizinin focus puller'ı olarak görev yapan Fethi Savaş Altınpulluk, Beylerbeyi'ndeki Sakıp Sabancı  Yalısı'nın önünde feci bir trafik kazası geçirdi. Olayın ardından set ekibinden ve dizi çalışanlarından Altınpulluk'a geçmiş olsun mesajları yağıyor. Kazanın detayları ve Altınpulluk'un durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

yali-capkini-48-bolum-fragman-yali-capkini-47-bolum-full-izle-4ba287f.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Yalı Çapkını” ekibi cumartesi günü korkunç bir trafik kazasıyla sarsıldı. Saat 23.00 sıralarında meydana gelen kaza setin bitiş saatinde yaşadı. Dizide focus puller (lensin odak noktasının metrajını ayarlayan ve kamera asistanlarının şefi) olarak görev yapan Fethi Savaş Altınpulluk, işini bitirip yalıdan çıktı ve kendi aracına doğru gitmek üzere karşıdan karşıya geçerken bir anda sağ şeritten hızla gelen motosikletin çarpmasıyla ağır şekilde yaralandı.

Hemen en yakın Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırılan Altınpulluk, apar topar ameliyata alındı. Beyin ameliyatı geçiren çalışanları için Yalı Çapkını’nın yapım şirketi OGM Pictures seferber oldu. Fethi Savaş Altınpulluk’un durumunun ağır olduğu öğrenildi. Dizi ekibini büyük üzüntüye boğan kaza sonrası Sinema Sendikası da kazayla ilgili gerekli yasal süreci takip edeceklerini açıkladı.

İlgili Haberler