TRT1 Gönül Dağı dizisine veda etti... Yeni adresi ise Show TV'deki o dizi oldu

TRT1 Gönül Dağı dizisine veda etti... Yeni adresi ise Show TV'deki o dizi oldu

TRT1 dizisi Gönül Dağı dizisi bu transferi konuşuyor. Oyuncu, Show TV ekranlarındaki Bahar dizisine transfer oldu

Sevilen TRT1 dizisi Gönül Dağı, oyuncu değişikliğiyle gündeme geldi. Dizinin sevilen oyuncularından Ecem Özkaya, veda ederek yeni bir projeye adım attı. Gönül Dağı'nın bu ani değişikliği izleyicileri oldukça şaşırttı. Ancak yapılan açıklamalara göre Ecem Özkaya'nın yeni adresi Show TV'deki bir dizi oldu.
 

Gönül Dağı'nın izleyicileri, Ecem Özkaya'nın veda etmesiyle birlikte dizide nasıl bir değişiklik olacağını merak etmeye başladı. 

Kısa Dalga'nın derlediği habere göre; Gönül Dağı'nın sevilen oyuncusu Ecem Özkaya, uzun süredir ekranlarda izleyicilerle buluştuğu karakterinden ayrılarak yeni bir projeye imza atma kararı aldı. TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'ndan ayrılan Özkaya, artık Show TV'nin Bahar dizisinde yer alacak.

t25-070120200932488060560.jpg

Ecem Özkaya “Bahar” dizisi ile ekranlara geri döndü!

Dizidoktoru.com'un haberine göre; Pek çok başarılı dizide önemli karakterlere hayat veren Ecem Özkaya, kısa bir aradan sonra“Bahar” dizisi ile sevenleri ile buluştu.
Başarılı oyuncu Ecem Özkaya, özelikle “Gönül Dağı” dizisi ile milyonların kalbinde taht kurmuştu. Bir sonraki projesi merakla beklenen Özkaya, “Bahar” dizisinde hayat verdiği “Rengin” karakteri ile izleyiciden tam not alarak kendisine hayran bıraktı.

İlk bölümü dün akşam yayınlanan “Bahar” dizisi aralarında başarılı oyuncu Ecem Özkaya’nın da yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

İlgili Haberler