Apar topar Sözcü TV'ye veda etti... Sözcü TV'de beklenmedik veda

Apar topar Sözcü TV'ye veda etti... Sözcü TV'de beklenmedik veda

O isim Sözcü TV'den ayrıldı

Sözcü TV, deneyimli ekonomist Oğuz Demir'in kanalla yollarını ayırdığını duyurdu. Beklenmedik bir veda haberi olan bu ayrılık, medya gündemine bomba gibi düştü. Demir'in yeni adresi henüz belli değilken, bu ayrılığın sebepleri ve sonrasında neler olacağı merak konusu oldu.Sözcü TV'nin bu beklenmedik veda haberi, sektördeki diğer gelişmelerle birlikte değerlendirildiğinde, medya dünyasında önemli bir dönemeç olabilir.

“DAHA GÜZEL, ÖZGÜR VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN…”

“Çok güzel bir yolu dostlarımla birlikte yürümekten keyif aldım. Hayatımda unutamayacağım bir başarının, Sözcü TV'nin sadece bir yılda Türkiye'nin en etkili haber kanallarından biri olması macerasının sayelerinde parçalarından biri oldum. Türkiye'de medyanın aklı, bu iki dostun aklı gibi çalıştığında çok daha özgür, etkili ve hepimizi daha yukarı taşıyacak bir medya olacak. İyi ki varlar, iyi ki tanıdım, birlikte çalıştım” diyerek veda haberini sosyal medya hesabından paylaşan Oğuz Demir, yeni adresini ise şu ifadelerle duyurdu:

“Gelelim nereye gidiyorum sorusunun yanıtına. Çok mesaj geldi. Aslında haftaya yayında daha detaylı anlatacağım ama yine de kısaca yazayım.

5641564165-0kcq.jpg

Hep bilgimle, samimiyetimle, doğru bildiğimi konuştum, kim yaparsa yapsın yanlışı eleştirdim, doğruyu takdir ettim. Ancak değişim ve değiştirmek çok zor bu ülkede. Daha fazlasını istiyor.

Şimdi ise Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan’la omuz omuza durup, Şişli'de ve desteğinizle Ekrem İmamoğlu ile İstanbul'da çok daha güzel, özgür ve güçlü bir Türkiye mücadelesi vermek üzere yola çıkıyorum. Şişli Belediye Meclisi ve umarım İBB Belediye Meclisi'nde çalışmaya, çabalamaya devam edeceğim.

Allah utandırmasın! Dualarınızı ve desteğinizi esirgemeyin. Önümüzdeki cumartesi bu sefer son kez Sözcü TV’de Son Söz'de birlikte oluruz zaten, daha detaylı konuşuruz. Benim için hep aynısı olacak, Son Söz hep sizde olacak.”

Kaynak: Medyaradar.com

İlgili Haberler