CHP'li Yarkadaş adeta isyan etti

CHP'li Yarkadaş adeta isyan etti

CHP eski Milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş, 13 milyon işsizin olduğu, insanların açlıktan kendini yaktığı bir ülkede iktidara yakın isimlerin dolgun maaşlarla üç dört ayrı kamu kurumuna atanmasına adeta isyan etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı, Spor ve Gençlik Bakan Yardımcısı, AKP eski milletvekili güreşçi Hamza Yerlikaya'nın Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyeliği'ne, RTÜK Başkanı ve Basın İlan Kurumu Genel Kurulu Üyesi olan Ebubekir Şahin'in de Halkbank Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atanmasına yönelik eleştiriler devam ediyor.

''AYIPTIR AYIP! HAKKIMI HELAL ETMİYORUM''

CHP eski Milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş, ülkede 13 milyon işsiz varken, insanlar açlıktan kendini yakarken iktidara yakın birçok ismin dolgun maaşlarla üç dört ayrı kamu kurumuna atanmasına adeta isyan etti.

Yarkadaş konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Ayıptır ayıp! 13 milyon işsizin olduğu bir ülkede, insanlar açlıktan kendini yakarken, AKP'li bürokratlar birbiriyle ilgisiz 3 ayrı kamu kurumundan maaş alıyor ve hiç utanmıyor. Bu halk siz zenginleşin ve kamunun kaynaklarına çökün diye mi size oy verdi. Hakkımı helal etmiyorum.'' dedi.