Muharrem İnce'ye yakın isimlerden flaş imza açıklaması

Muharrem İnce'ye yakın isimlerden flaş imza açıklaması

Parti içi muhalefetin başlattığı olağanüstü kurultay için imza toplama süresi bugün saat 17:00'de sona erdi.  CHP Bilecik milletvekili Yaşar Tüzün ve Parti Meclis üyesi Gaye Usluer Twitter hesabından açıklama yaptı.

CHP'de olağanüstü kurultay tartışmasının düğümü bugün çözülüyor. Parti içi muhalefetin başlattığı olağanüstü kurultay için imza toplama süresi saat 17:00'de sona erdi. CHP'de olağanüstü kurultayın toplanması imza toplayan ekibin başını çeken Tüzün ve Usluer'den açıklama geldi.

'PERŞEMBE GÜNÜ TESLİM EDECEĞİZ'

CHP Bilecik milletvekili Yaşar Tüzün twitter hesabından, "Bugün saat 17.30’da imza verme işlemi sona ermiştir. Noter Tasdikli yeterli sayıda imzayı birleştirerek Perşembe günü Genel Merkezimize teslim edeceğiz. #DeğisimveUmutKurultayı’na destek  veren tüm Delegelerimize yürekten teşekkür ederiz. #değişimumuttur" açıklamasını yaptı.

Parti Meclis üyesi Gaye Usluer de, "Bugün saat 17.30’da imza verme işlemi sona ermiştir. Noter Tasdikli yeterli sayıda imzayı birleştirerek Perşembe günü Genel Merkezimize teslim edeceğiz. #DeğisimveUmutKurultayı’na destek  veren tüm Delegelerimize yürekten teşekkür ederiz. #değişimumuttur" ifadelerini kullandı.

TEZCAN: NE YAPACAĞIMIZI SÖYLEDİK 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ise partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Tezcan, gazetecilerin imza tartışmaları hakkındaki sorularında şöyle yanıt verdi:

"Bu konuda biz hiç sayıları yarıştırmadık. Konuşmuyoruz. Sayılar üzerinden konuşmayacağız. Bize henüz gelen rakam yok. Çünkü kendileri alıp getireceklerini söylüyorlar, ifadeleri de o. Beyannameyi de o şekilde düzenlemişler. Süresinde eğer yeterli imza olursa ne yapacağımızı söyledik. Tüzüğün dışına çıkmak gibi bir irademiz olmamıştır, olmayacaktır."