Yine Burhan Kuzu, yine provokasyon!

Yine Burhan Kuzu, yine provokasyon!

AKP kurucusu ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı yeni mesajı yine tepkilere neden oldu.

Neredeyse her konuşması veya sosyal medya paylaşımı ile tepkilere neden olan Burhan Kuzu’ya Ak Parti yöneticilerinden tepki gelmemesi ise, ayrıca anlam kazanıyor.

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü PKK’ya karşı başlattığı Barış Pınarı Harekâtı’na kamuoyunun büyük bölümü destek verirken, AKP’li

Burhan Kuzu, bu kez Lozan Antlaşması üzerinden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve İsmet İnönü’yü hedef aldı. Kuzu, Kıbrıs Barış Harekâtı’nda adanın tamamının alınmamış olmasını hata olarak niteledi.

Yunanistan Rum kesimini birleşme karşıtı oy vermeye teşvik ederken, ‘Yes be annem’cileri Rauf Denktaş’a karşı destekleyip, Ada Türklerini “evet” oyu vermeye zorlayarak diplomasi tarihinin en büyük uluslararası hezimetini yaşatan kendi döneminin hükümetinden söz etmeyen Kuzu, aklınca dönemin Başbakan’ı Bülent Ecevit ile Başbakan Yardımcısı Necmettin Erbakan’ı eleştiriyordu.

Burhan Kuzu’nun provokasyonlarını kimin durduracağı merakla bekleniyor.