Turhan Çömez dönüyor mu?

Hatırlarsınız, TBMM’nin 22. dönem milletvekiliydi. Facebook hesabından Mevlana İdris Zengin’in Denizden Toplanan Umut şiirinden bir mısra paylaşması manidar olmuş:
Şarkı söyleyen kuşlarla
Acıları tanımayan renklerden geçip
Ellerimde sabah denizden topladığım
Bir demet çiçekle dönerim belki

Tuğrul Türkeş ne demek istedi?

Habertürk televizyonunda Kübra Par’ın sorularını yanıtlayan Tuğrul Türkeş “Seçimden sonra iki parti arasında ittifak sürmeyecek” dedi.
Akıllara, “Çatlak mı var?” sorusu geldi doğal olarak.
Yoksa MHP seçmeni “arada” mı kalmıştı?!
Türkeş’in gönlünde yatan aslan hâlâ MHP miydi?!

TRT’nin adaletsizliği

14-30 Mayıs tarihleri arasında siyasi partiler ve cumhurbaşkanı adaylarının TRT kanallarında yer aldığı süreler hiç de adil değil.
Cumhur İttifakı ve Erdoğan’a 67 saat 58 dakika yer verilirken, CHP ve Muharrem İnce’ye 6 saat 43 dakika, HÜDAPAR’a 23 dakika, İyi Parti ve Meral Akşener’e 12 dakika, Saadet Partisi ve Temel Karamollaoğlu’na 8 dakika, Vatan Partisi ve Doğu Perinçek’e 2 dakika, HDP ve Selahattin Demirtaş’a ise hiç yer verilmemiş. Böyle bir durumda Meral Akşener TRT’yi satmasın da ne yapsın!
Binlerce personeli, onlarca kanalı ve radyosu olan TRT’nin bir yılda sadece 212 milyon TL reklam geliri, bandrol ve elektrik faturalarımızdan elde ettiği geliri ise 1,7 milyar TL olduğunu yazsam pazar gününüzü mahvetmiş olur muyum diye düşündüm aslında. Ama zaten bu bilgilere sizler de ulaşabilirsiniz...

Kafamda “Deli” sorular

* Polise saldıran taksi şoförü serbest kalarak mesleğine geri dönebiliyor. Asayiş berkemal yani!...
* Gazeteciler arasında “in-out” başlamış: Hakan Çelik “out”, Kemal Özkan “in”miş.
Sınava giren tüm gençlere başarılar diliyorum.
Hoş kalın!...

Önceki ve Sonraki Yazılar