İnci Taneleri dizisinde şaşkına çeviren sahne! Kimse bu kadarını tahmin etmemişti

İnci Taneleri dizisinde şaşkına çeviren sahne! Kimse bu kadarını tahmin etmemişti

Kanal D ekranlarında yayına giren İnci Taneleri dizisinde ekran başındakileri hayretler içerisinde bıraktıran bir olay gerçekleşti. Sahneyi seyreden seyirciler adeta ters köşe oldular

İnci Taneleri dizisinde Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği ‘Azem Yücedağ’ karakterinin başına akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Dizi seyreden izleyiciler adeta ters köşe oldular.  

Haber7'nin haberine göre;  Evladı Nehir’le seneler sonra kavuştuğu sahne izleyici kitlesi tarafından gerçek zannedilse de aslında bambaşka bir durum olduğu gözler önüne serildi. Azem’in gördüklerinin sadece bir rüyadan ibaret olduğunun gösterilmesi seyircilerin hayrete düşmesine neden oldu.

Hapishaneden çıktıktan sonra da çetin bir sınavdan geçen ve en büyük isteği çocuklarına kavuşmak olan Azem'in rüyası sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. 

f4bp7-1710488820-1158.jpg

İnci Taneleri’nde Yılmaz Erdoğan’ın Oynadığı Azem Karakteri Hakkında Bilgiler!


Dizinin hem senaristi hem başroldeki ismi Yılmaz Erdoğan’ın rol aldığı Azem ya da diğer adıyla Adem Yücedağ, edebiyat öğretmenidir. Uzun yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ’ın kaybettiklerini bulma mücadelesi ekrana taşınıyor.

İnci Taneleri Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

hw52l-1710488876-8223.jpg
Şenol Sönmez’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği İnci Taneleri BKM imzalı İnci Taneleri 9.bölümüyle 21 Mart tarihinde saat 20:00’da Kanal D’de yayınlanacak.

İNCİ TANELERİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Şenol Sönmez’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği İnci Taneleri BKM imzalı İnci Taneleri dizisinin haziran ayında sezon finali yapacağı öğrenildi. Dizinin yeni bölümleri ise Eylül ayında ekranda olacak. 

İlgili Haberler