Masumlar Apartmanı hangi kitaptan uyarlandı? Madalyonun İçi romanı konusu! Masumlar Apartmanı dizisi konusu

Masumlar Apartmanı hangi kitaptan uyarlandı? Madalyonun İçi romanı konusu! Masumlar Apartmanı dizisi konusu

Gerçek bir hayat hikayesinden diziye uyarlanan Masumlar Apartmanı daha ilk bölümden izleyicilerden tam not almıştı. Dün gece ikinci bölümü yayınlanan dizide, başrol oyuncularından Ezgi Mola’nın mükemmel performansı sosyal medyaya damga vurdu.

Yeni TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı ekran macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Masumlar Apartmanı oyuncuları ve konusuyla olduğu kadar çekim mekanlarıyla da dikkatleri üzerine çekti. İşte Masumlar Apartmanı’nın çekildiği İstanbul ilçesi...

İlk bölümü bir apartman dairesinin görüntüleriyle başlayan Masumlar Apartmanı dizisinin çekimleri İstanbul’un otantik ilçesi Balat ve Beyoğlu’nda gerçekleştiriliyor. Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, daha önce Şahsiyet dizisinde de kullanılmıştı. Dizilere ev sahipliği yapan apartman Asmalı Mescit Mahallesi’ndeki Jurnal Sokak’ta yer alıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ romanından esinlenerek senaryolaştıran Masumlar Apartmanı gerçek bir hikayeyi ekranlara getiriyor.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU 

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Aşk, travmaları yenebilecek mi?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı, yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk kazanacak mı?