Devlet Bahçeli partililerini uyardı: AKP'nin dilini kullanın

Devlet Bahçeli partililerini uyardı: AKP'nin dilini kullanın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’da düzenlenen ‘hemşehri dernekleri ile kahvaltı’ etkinliğinde konuştu.

Partisinin İstanbul'da düzenlendiği hemşehri dernekleri ile kahvaltı etkinliğinde konuşan Devlet Bahçeli, partililerine 23 Haziran seçimi ile ilgili uyarıda bulundu. Bahçeli, "23 Haziran seçimlerinde bütün teşkilatlarımız Cumhur İttifakı'nın başarısı için aktif bir şekilde sahada olacak, 'tam saha pres' yapacaklardır." derken, Binali Yıldırım'ın Diyarbakır'da 'Lazistan' ve 'Kürdistan' ifadesini kullanması, Fener Rum Patriği için de 'ekümenik' demesine rağmen MHP Teşkilatlarına AKP ile uyumlu ve ahenkli bir dil kullanın demesi de dikkat çekti. 

İMAMOĞLU'NA 'PONTUS' İMASINI SÜRDÜRDÜ

İstanbul'u Binali Yıldırım'a teslim etme arzusunda olduklarını ve 23 Haziran'ın beka seçimi olduğunu belirten Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'nun Yunan medyası tarafından desteklendiğini iddia ederek, dün yaptığı 'Pontus' imasını sürdürdü.

Bahçeli, YSK kararında oyların çalındığına dair bir gerekçe olmamasına rağmen, bu konuda AKP sözcülerinin söylemini kullanmaya da devam etti. Bahçeli, "CHP adayının mağdur edildiğini söyleyenler, hakkı olmadığı halde hanesine yazılan oyları görmeleri gerekmektedir." dedi.