Medyada beklenmedik ayrılık; Habertürk'e apar topar veda etti! 12 yıldır kanalda yer alıyordu

Medyada beklenmedik ayrılık; Habertürk'e apar topar veda etti! 12 yıldır kanalda yer alıyordu

Ciner Medya Grubu’ndan yeni bir ayrılık daha. Kanalda 12 yıldır görev yapan deneyimli isim apar topar veda etti

Ciner Medya Grubu'nda son dönemde yaşanan ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Bu kez 12 yıldır kanalda görev yapmakta olan deneyimli bir isim apar topar veda etti.  Ciner Medya Grubu'nda uzun yıllardır görev yapmış olan bu değerli ismin ayrılığı sektörde büyük bir şaşkınlık yarattı.


 Gerçek Gündem'deki habere göre; Son günlerde Ciner Medya Grubu bünyesindeki Show TV ve Habertürk TV’de yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. MedyaRadar’ın özel haberine göre deneyimli kameraman Özgür Balaban, Habertürk TV ile yolları ayırdı.

“AYRILMA VAKTİ GELDİ ÇATTI…”

Vedasını sosyal medya hesabından duyuran Özgür Balaban, “Merhaba kıymetli Habertürk TV çalışma arkadaşlarım, 12 yıldır haber merkezinde kameraman olarak hep beraber büyük özveri ile çalıştığım yüreği kocaman mesai arkadaşlarım. Evet ayrılma vakti geldi çattı.. Bana kattıklarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi ki sizleri tanımışım, hakınızı helal ediniz. Hayat hep güzel haberler yapmanıza vesile olsun hoşçakalın” ifadelerini kullandı

ÖZGÜR BALABAN KİMDİR?

Özgür Balaban, 2012 yılı Mayıs ayında Habertürk kadrosuna dahil oldu.

Deneyimli isim bugüne kadar da kariyerine Habertürk’te devam etti ve birçok önemli olayda görev aldı. Özgür Balaban’ın yeni adresi ise henüz bilinmiyor.

scr-20240405-khea-gebw-7mhb.jpg

İlgili Haberler